Τα καλύτερα καταστήματα και αγορές με αντίκες στην Άγρα

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Τα καλύτερα καταστήματα και αγορές με αντίκες στην Άγρα

Τα αντικείμενα αντίκες είναι κληρονομιές που μεταφέρονται από το παρελθόν στο παρόν και λένε ιστορίες για το παρελθόν. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα με αντίκες και οι αγορές είναι πολύτιμα μέρη για όσους αναζητούν τέτοια αντικείμενα. Η Agrada φιλοξενεί τα καλύτερα καταστήματα και αγορές με αντίκες της Τουρκίας και είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον θησαυρό που αναζητάτε σε αυτές τις περιοχές.

1. Αγορά Αντικών της Κωνσταντινούπολης

Η Αγορά Αντίκες της Κωνσταντινούπολης είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές με αντίκες στην Τουρκία και είναι ανοιχτή τα Σαββατοκύριακα. Διάφορα καταστήματα με αντίκες και έμποροι συγκεντρώνονται εδώ, εκθέτοντας παλιά αντικείμενα και έπιπλα. Εάν έχετε μια συλλογή από αντικείμενα αντίκες ή θέλετε να προσθέσετε κάτι νέο, η Αγορά Αντικών της Κωνσταντινούπολης είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη.

2. Παλαιοπωλεία της Άγκυρας

Η Άγκυρα, ως πρωτεύουσα της Τουρκίας, φιλοξενεί πολλά καταστήματα με αντίκες. Αυτά τα καταστήματα προσφέρουν μια ποικιλία από αντικείμενα αντίκες, χαλιά, έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Ανάμεσα στα παλαιοπωλεία στην Άγκυρα, μπορεί να υπάρχουν και φθηνές και ακριβότερες επιλογές, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

3. Αγορές αντίκες της Σμύρνης

Η Σμύρνη είναι μια πόλη που βρίσκεται στη δυτική Τουρκία και οι αγορές με αντίκες είναι επίσης πολύ δημοφιλείς. Οι αγορές αντίκες στη Σμύρνη προσφέρουν μια ποικιλία από έπιπλα, χειροποίητα αντικείμενα και κοσμήματα αντίκες, καθώς και χειροτεχνήματα όπως χαλιά, δαντέλες και μετάξι. Αυτές οι αγορές είναι συνήθως ανοιχτές τα Σαββατοκύριακα και φιλοξενούν εκατοντάδες διαφορετικούς πωλητές.

4. Αντίκες στην Προύσα

Η Προύσα είναι διάσημη ως ιστορική και πολιτιστική πόλη της Τουρκίας και σε αυτήν την πόλη υπάρχουν επίσης άφθονα καταστήματα με αντίκες. Τα καταστήματα με αντίκες στην Προύσα προσφέρουν μια ποικιλία αντικειμένων, όπως ξύλινα έπιπλα, κεραμικά και πίνακες αντίκες. Αυτά τα καταστήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κατανοήσετε καλύτερα την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, καθώς διατηρούν την κληρονομιά από το παρελθόν.

Καταστήματα με αντίκες στην πόλη Αγορές με αντίκες Κωνσταντινούπολη Πολλές μια μεγάλη αγορά Άγκυρα Διάφορες επιλογές – Σμύρνη Μεγάλη επιλογή Πολλές αγορές Προύσα Καταστήματα υψηλής ποιότητας –

 • Τα καταστήματα με αντίκες και οι αγορές είναι σημαντικά μέρη για όσους αναζητούν αντικείμενα από το παρελθόν.
 • Υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες σε μεγάλες πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη, η Άγκυρα, η Σμύρνη και η Προύσα.
 • Παλιά έπιπλα, κοσμήματα, χαλιά και διακοσμητικά αντικείμενα θα βρείτε σε καταστήματα με αντίκες.
 • Οι αγορές με αντίκες είναι συνήθως ανοιχτές τα Σαββατοκύριακα και φιλοξενούν πολλούς πωλητές.
 • Σε αυτές τις αγορές μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία αντικειμένων αντίκες και οι τιμές είναι συχνά διαπραγματεύσιμες.

Η επίσκεψη σε καταστήματα με αντίκες και αγορές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανακαλύψετε ξανά κομμάτια του παρελθόντος και να μάθετε τις ιστορίες τους. Το να περάσετε χρόνο σε αυτά τα μέρη είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναπτύξετε το χόμπι σας με αντίκες και να απολαύσετε τα αντικείμενα που έχετε συγκεντρώσει. Τα καλύτερα καταστήματα με αντίκες και αγορές στην Agrada σας προσφέρουν την ευκαιρία να βρείτε αντικείμενα αντίκες όπως θέλετε.

Η Σμύρνη είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Τουρκίας και φημίζεται για τους δρόμους της που είναι γεμάτοι ιστορία. Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς της Σμύρνης είναι τα καταστήματα και οι αγορές με αντίκες. Αυτά τα μέρη είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις των αντίκες και των vintage αντικειμένων. Τώρα σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς της Σμύρνης.

Παλαιοπωλεία

Υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες στη Σμύρνη και αυτά τα καταστήματα περιέχουν πολύτιμα και σπάνια αντικείμενα. Μπορείτε να περιπλανηθείτε σε αυτά τα καταστήματα για ώρες και να χαθείτε ανάμεσα στα ιστορικά αντικείμενα. Μπορείτε να χάσετε το μυαλό σας και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία καθώς περιηγείστε σε καταστήματα με αντίκες.

 • Παζάρι Αντίκες της Κωνσταντινούπολης: Αυτό το παζάρι περιέχει πολλά καταστήματα με αντίκες που βρίσκονται σε μια πολύ μεγάλη περιοχή. Εδώ μπορείτε να βρείτε αντικείμενα από την Οθωμανική περίοδο και να προσθέσετε ένα πολύτιμο κομμάτι στη συλλογή σας.
 • Παζάρι Αντίκες Alsancak: Μπορείτε να βρείτε όμορφες και πολύτιμες αντίκες σε αυτό το παζάρι που βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Alsancak της Σμύρνης. Αυτή η αγορά είναι απαραίτητη για τους λάτρεις των αντίκες.
 • Kemeraltı Antiques Bazaar: Είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο παζάρι με αντίκες στη Σμύρνη. Εδώ μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά χειροτεχνήματα καθώς και αντίκες. Να είστε προσεκτικοί όταν ψωνίζετε σε αυτή την αγορά, γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθείτε εδώ.

αγορές

Η Σμύρνη φιλοξενεί πολλές υπαίθριες αγορές. Αυτές οι αγορές είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις των αντίκες και του vintage. Συνήθως μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα είδη στις αγορές. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο γνωστές αγορές της Σμύρνης:

 1. Alsancak Pazaryeri: Σε αυτή την αγορά που πραγματοποιείται τα Σάββατα στην περιοχή Alsancak, μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και πωλητές αντίκες και παλιά είδη. Περιπλανώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε νόστιμα σνακ και ένα σπάνιο είδος.
 2. Αγορά με αντίκες Gölbaşı: Μπορείτε να βρείτε πολύτιμες αντίκες σε αυτήν την αγορά που πραγματοποιείται στο Gölbaşı κάθε Κυριακή. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά είδη, από παλιά έπιπλα μέχρι κοσμήματα. Μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές σε έναν από τους πάγκους της αγοράς.
 3. Αγορά Αντικών Kadifekale: Αυτή η αγορά, που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στο Kadifekale, μια από τις ιστορικές συνοικίες της Σμύρνης, είναι ένα απαραίτητο μέρος για τους λάτρεις των αντίκες. Εδώ μπορείτε να βρείτε χειροποίητα προϊόντα καθώς και ιστορικά αντικείμενα. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία της γύρω περιοχής.

συμπέρασμα

Τα καταστήματα και οι αγορές με αντίκες, οι κρυμμένοι θησαυροί της Σμύρνης, προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες τόσο στους λάτρεις της ιστορίας όσο και στους λάτρεις των αντίκες. Σε αυτά τα μέρη της Σμύρνης, μπορείτε να συναντήσετε αντικείμενα που φέρουν ίχνη του παρελθόντος και κάνουν ένα ταξίδι στην ιστορία. Αν πάτε στη Σμύρνη, μην ξεχάσετε να ανακαλύψετε αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς!

Η Αττάλεια είναι μια ιστορική και τουριστική πόλη που βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου της Τουρκίας. Η Αττάλεια, ένα αρχαίο λιμάνι, φημίζεται για το πλούσιο ιστορικό παρελθόν και τον πολιτιστικό της πλούτο. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τα παλαιοπωλεία και τις αγορές που αναβιώνουν τον ιστορικό πλούτο της Αττάλειας.

Παλαιοπωλεία

Η Αττάλεια είναι μια παραδεισένια πόλη για τους λάτρεις των αντίκες. Υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες στην πόλη. Αυτά τα καταστήματα πωλούν πολλά διαφορετικά αντικείμενα, όπως παλιά έπιπλα, χειρόγραφα βιβλία, ιστορικές φωτογραφίες, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αντίκες. Αντικατοπτρίζοντας την ιστορική υφή της Αττάλειας, αυτά τα καταστήματα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγορών τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες.

Η περιοχή Kaleiçi της Αττάλειας είναι μια περιοχή όπου συγκεντρώνονται τα καταστήματα με αντίκες. Αυτή η ιστορική συνοικία προσελκύει την προσοχή με τα στενά δρομάκια και τα έργα αποκατάστασης. Περιπλανώμενοι στους δρόμους, μπορείτε να συναντήσετε πολλά καταστήματα με αντίκες. Σε αυτά τα καταστήματα μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά αντικείμενα που φέρουν ίχνη του παρελθόντος. Χειροποίητα χαλιά μοναδικά στην Αττάλεια, χαλκοκεντητά πιάτα, αντικείμενα από την οθωμανική περίοδο και πολλά άλλα θα βρείτε σε καταστήματα με αντίκες.

αγορές

Εκτός από τα καταστήματα με αντίκες, η Αττάλεια έχει επίσης μια πλούσια κουλτούρα αγοράς. Οι αγορές που γίνονται κάθε εβδομάδα προσελκύουν την προσοχή των ντόπιων και των τουριστών. Εδώ μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, ποτά και άλλα τοπικά προϊόντα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τις αγορές από τα παλαιοπωλεία είναι ότι προσφέρουν μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προϊόντων τέχνης.

Πολλά διαφορετικά έργα τέχνης μπορούν να βρεθούν στις αγορές της Αττάλειας, όπως χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, υαλουργεία και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Αυτά τα προϊόντα παράγονται από ντόπιους καλλιτέχνες και διακοσμούνται με αρχαία μοτίβα. Κατά την επίσκεψή σας στις αγορές της Αττάλειας, μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά και να ανακαλύψετε την ομορφιά των τοπικών χειροτεχνιών.

Μουσείο της Αττάλειας

Όταν μιλάμε για τον ιστορικό πλούτο της Αττάλειας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε και το Μουσείο της Αττάλειας. Το μουσείο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να κατανοήσετε την ιστορία και τον πολιτισμό της Αττάλειας. Πολλά αρχαία αντικείμενα εκτίθενται εδώ και υπάρχουν έγγραφα που παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες. Το Μουσείο της Αττάλειας είναι μια απαραίτητη στάση για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα αντικείμενα που βρίσκονται σε καταστήματα με αντίκες και αγορές.

Αξίζει να δείτε Καταστήματα με αντίκες και αγορές Διεύθυνση Ώρες εργασίας Αντικείμενα Παζάρι Kaleiçi, Αττάλεια 10:00 – 19:00 Antalya Grand Bazaar Kışla, Αττάλεια 09:00 – 21:00 Αττάλεια Τρίτη Αγορά Lara, Αττάλεια 07:00 – 180:00: Market Kepez, Αττάλεια 08:00 – 17:00

Ως αποτέλεσμα, τα καταστήματα με αντίκες και οι αγορές της Αττάλειας είναι ορόσημα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης. Εδώ, μπορείτε να ψωνίσετε και να εντοπίσετε το παρελθόν περιπλανώμενοι ανάμεσα σε τοπικά και τουριστικά είδη. Αυτά τα καταστήματα και οι αγορές στην Αττάλεια προσφέρουν στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία.

Ως πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, η Άγκυρα φημίζεται για την πλούσια ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες και αγορές που αξίζει να επισκεφτείτε για τους λάτρεις των αντίκες. Για να εξερευνήσετε τα καταστήματα με αντίκες και τις αγορές στην Άγκυρα, μπορείτε να ξεκινήσετε από τα μέρη που αναφέρονται παρακάτω:

Αγορά αντίκες της Άγκυρας

Η Αγορά Αντίκες της Άγκυρας είναι μια από τις πιο διάσημες αγορές με αντίκες της πόλης. Μπορείτε να βρείτε πολλά αντικείμενα αντίκες εδώ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παλιά έπιπλα, πορσελάνη, ρολόγια, χαλιά και πολλά άλλα κομμάτια αντίκες είναι διαθέσιμα σε αυτή την αγορά. Η Αγορά Αντίκες της Άγκυρας είναι μια απαραίτητη στάση για τους λάτρεις των αντίκες.

Αγορά παλαιών δασικών αγροκτημάτων Ataturk

Το Atatürk Forest Farm είναι ένα ιστορικό αγρόκτημα χτισμένο σε μια μεγάλη έκταση στο κέντρο της Άγκυρας. Υπάρχει επίσης μια αγορά με αντίκες εδώ. Σε αυτή την αγορά μπορείτε να βρείτε αυθεντικά αντικείμενα, έπιπλα αντίκες, πίνακες ζωγραφικής, αντικείμενα και άλλα κομμάτια αντίκες. Με την ιστορική της ατμόσφαιρα και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, η Αγορά Αντίκες Atatürk Orman Çiftliği είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στην Άγκυρα.

Λόφος Τσικρικτσιλάρ

Ο λόφος Chikrıkçılar είναι ένας ιστορικός δρόμος που βρίσκεται στους πρόποδες του Κάστρου της Άγκυρας. Αυτός ο δρόμος φημίζεται για τα παλιά του καταστήματα και τα καταστήματα με αντίκες. Εδώ μπορείτε να βρείτε αντίκες σε Ξύλινα Σπίτια, Παλαιοπωλείο, Vintage Store και πολλά άλλα. Ο λόφος Cikrikçılar προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία για όσους θέλουν να ψωνίσουν για αντίκες.

Αγορά με αντίκες Kızılay

Το Kızılay Antique Market βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Άγκυρας. Μπορείτε να βρείτε παλιά περιοδικά, βιβλία, δίσκους, παιχνίδια και πολλά άλλα αντικείμενα αντίκες σε αυτή την αγορά. Εδώ υπάρχουν επίσης χειροποίητα προϊόντα, έργα τέχνης και τοπικά χειροτεχνήματα. Η αγορά με αντίκες Kızılay είναι ιδανική για όσους θέλουν να περάσουν χρόνο στην καρδιά της Άγκυρας κάνοντας αγορές.

Tour Road

Το Tur Yolu είναι ένας από τους πιο διάσημους δρόμους στην Άγκυρα και είναι μια αγορά όπου μπορείτε να βρείτε πολλά παλιά αντικείμενα που πωλούνται σε πάγκους με ανοιχτούς πάγκους. Περπατώντας κατά μήκος αυτού του δρόμου, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά καταστήματα με αντίκες και πάγκους. Στο Tour Road, μπορείτε να βρείτε κοσμήματα, ρολόγια, ασημικά και πολλά άλλα κομμάτια αντίκες. Αυτός ο διάσημος δρόμος της Άγκυρας είναι ένας από τους απαραίτητους σταθμούς για τους λάτρεις των αντίκες.

Antique Place Διεύθυνση Ankara Antique Market Kızılay Square, Çankaya/Ankara 0555 555 55 55 55 Atatürk Forest Farm Αγορά Αντίκες Atatürk Forest Farm, Çankaya/Άγκυρα 0555 555 55 55 Challenge Ulucantık55A55Ağ. ızılay Antika Bazaar Kızılay Cd ., Çankaya/Ankara 0555 555 55 55 Tur Yolu Tur Yolu Cd., Ulus/Ankara 0555 555 55 55

 • Το Ankara Antique Market προσφέρει μια πλούσια πηγή για αντικείμενα αντίκες.
 • Μπορείτε να βρείτε τόσο ιστορικά όσο και αντίκες στην αγορά με αντίκες στο Atatürk Orman Çiftliği.
 • Μπορείτε να κάνετε νοσταλγικά ψώνια αντίκες στο λόφο Cikrikçılar.
 • Η αγορά με αντίκες Kızılay διευκολύνει τις αγορές με την κεντρική της τοποθεσία.
 • Υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες στο Tur Yolu.

Η Άγκυρα είναι γνωστή για τις πλούσιες αγορές και τα καταστήματα με αντίκες, καθώς και την ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά. Ενώ συνεχίζετε την αναζήτησή σας για αντίκες σε αυτή την πόλη, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα όπως το Μουσείο Πολιτισμών της Ανατολίας, το δασικό αγρόκτημα Atatürk και το Anıtkabir.

Οι αντίκες συγκαταλέγονται στα αντικείμενα των οποίων η αξία πρέπει να είναι γνωστή και να ρίξουν φως στο παρελθόν της ανθρώπινης ιστορίας. Η Προύσα φιλοξενεί πολλούς δημοφιλείς προορισμούς για λάτρεις που ενδιαφέρονται για τέτοια αντικείμενα αντίκες και συλλογές. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε λεπτομερώς τα καταστήματα και τις αγορές που προτιμούν οι λάτρεις των αντίκες στην Προύσα.

Καταστήματα

Υπάρχουν διάφορα καταστήματα στην Προύσα για τους λάτρεις των αντίκες. Αυτά τα καταστήματα πωλούν γενικά έπιπλα από την Οθωμανική περίοδο σε κεραμικά. Προσφέρει μια ποικιλία αντικειμένων αντίκες, από χαλιά μέχρι πίνακες ζωγραφικής. Εδώ είναι μερικά από τα καταστήματα που επισκέπτονται συχνά οι λάτρεις των αντίκες στην Προύσα:

 • Antique World: Το Antique World βρίσκεται στο κέντρο της Προύσας και διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εδώ μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα αντίκες όπως μοναδικά έπιπλα, φωτιστικά, πορσελάνινα και γυάλινα αντικείμενα.
 • Αντίκες από το παρελθόν στο σήμερα: Αυτό το κατάστημα βρίσκεται στο Tophane, μια από τις ιστορικές συνοικίες της Προύσας, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για πορσελάνες αντίκες, χαλιά και πίνακες ζωγραφικής.
 • Οθωμανικό κατάστημα με αντίκες: Βρίσκεται στην περιοχή Yeşilyayla της Προύσας, αυτό το κατάστημα με αντίκες είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε αντικείμενα από την οθωμανική περίοδο. Ξύλινα χαρακτικά, φιλιγκράν και χειροποίητα χαλιά είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα αυτού του καταστήματος.

αγορές

Υπάρχουν διάφορες αγορές καθώς και καταστήματα για όσους αναζητούν αντίκες στην Προύσα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων στις αγορές και να έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε. Εδώ είναι μερικά μέρη γνωστά ως αγορές αντίκες στην Προύσα:

 • Αγορά με αντίκες Karsiyaka: Αυτή η αγορά με αντίκες, που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στην περιοχή Karsiyaka της Προύσας, προσφέρει πολλά προϊόντα αντίκες. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών, από έπιπλα μέχρι μαγειρικά σκεύη.
 • Αγορά αντικέ Nilüfer: Βρίσκεται στην περιοχή Nilüfer, αυτή η αγορά συγκεντρώνει πωλητές που είναι ειδικοί στους τομείς τους. Οι συλλέκτες απολαμβάνουν να επισκέπτονται εδώ για να ανακαλύψουν αντίκες και ρετρό κομμάτια.

Πίνακες

Όταν πρόκειται για αντίκες στην Προύσα, δεν έρχονται στο μυαλό μόνο τα έπιπλα. Οι πίνακες είναι επίσης πηγή ενδιαφέροντος και έμπνευσης για τους λάτρεις των αντίκες. Πολλοί οίκοι δημοπρασιών, γκαλερί τέχνης και αγορές με αντίκες στην Προύσα προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμους πίνακες ζωγραφικής. Σε αυτά τα μέρη μπορείτε να βρείτε έργα ζωγράφων εποχής και σύγχρονα έργα τέχνης.

Μουσείο Πινακοθήκης Τέχνης Οίκος Δημοπρασίας Artef Gallery Τέχνης Ottoman House Μουσείο Σπίτι Αντίκες Δημοπρασίες Artgallerim Πινακοθήκη τέχνης Bursa City Museum Fırat Οίκος δημοπρασιών

Η Προύσα προσφέρει πολύτιμα αντικείμενα σε πολλές διευθύνσεις για τους λάτρεις των αντίκες και τους συλλέκτες. Καταστήματα, αγορές και γκαλερί τέχνης προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για να καλύψουν τις ανάγκες των λάτρεις των αντίκες. Οι επισκέψεις σε αυτά τα σημεία προσφέρουν την ευκαιρία να βυθιστείτε στην ιστορία και την τέχνη.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια πόλη διάσημη για τον ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα με αντίκες και οι αγορές έχουν γίνει επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην Κωνσταντινούπολη. Τόσο ντόπιοι όσο και ξένοι τουρίστες επισκέπτονται συχνά αυτές τις περιοχές για να επισκεφθούν τα καταστήματα με αντίκες στην Κωνσταντινούπολη και να αγοράσουν σπάνια αντικείμενα αντίκες.

1. Çukurcuma

Μια από τις πιο διάσημες αγορές με αντίκες στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στο Çukurcuma. Αυτή η συνοικία είναι μια ήσυχη και ιστορική περιοχή του Beyoğlu. Μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα με αντίκες και αγορές στο Çukurcuma. Σε αυτά τα καταστήματα διατίθενται έπιπλα, χαλιά, κεραμικά και πολλά άλλα προϊόντα αντίκες με μοναδικά σχέδια. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά αντικείμενα αντίκες σε μικρά μαγαζιά στο δρόμο. Η επίσκεψη στο Çukurcuma είναι ένα υπέροχο βήμα στον κόσμο των αντίκες της Κωνσταντινούπολης.

Όνομα καταστήματος Διεύθυνση Τηλέφωνο Cukurcuma Αντικέρ Çarsisi Cukurcuma Sokak, Beyoglu, Istanbul 90 212 252 3038 Ayse Biri Antik Kuloğlu Mahallesi, Turnacıbaşı Caddesi, No:14, Beyoğlu, Istanbul 90 212 292

2. Υπαίθρια αγορά Horhor

Το Horhor Flea Market είναι μια αγορά στην Κωνσταντινούπολη όπου μπορείτε να βρείτε αντικείμενα αντίκες σε προσιτές τιμές. Αυτή η αγορά βρίσκεται στην περιοχή Fatih και είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε πολλά παλιά και σπάνια αντικείμενα. Ρολόγια αντίκες, κοσμήματα, γυαλικά και πολλά άλλα προϊόντα αντίκες σε διάφορες κατηγορίες σας περιμένουν στο Horhor Flea Market. Έχετε επίσης την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε εδώ, οπότε ίσως είναι δυνατό να αποκτήσετε το ανταλλακτικό που ψάχνετε σε πιο προσιτή τιμή.

Όνομα καταστήματος Διεύθυνση Τηλέφωνο Ahmet İhsan Ceylan Antikacilik Cifte Gelinler Caddesi, Horhor, Fatih, Istanbul 90 212 635 5076 Nadir Orman Antika Horhor Caddesi, Fatih, Istanbul 90 537 523 4237

3. Παζάρι Αντικών Sirkeci

Το Sirkeci είναι μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης. Το Παζάρι Αντίκες Sirkeci σε αυτή την περιοχή είναι διάσημο για τα ιστορικά αντικείμενα, τα χαλιά, τα έπιπλα και πολλά άλλα προϊόντα αντίκες. Υπάρχουν πολλά καταστήματα με αντίκες και γκαλερί στο παζάρι. Ενώ ψωνίζετε για αντίκες στο Sirkeci Antiques Bazaar, έχετε επίσης την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στην ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μην φύγετε χωρίς να σταματήσετε από το Sirkeci κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Κωνσταντινούπολη!

Όνομα καταστήματος Διεύθυνση Τηλέφωνο Fellini Antiques Tahtakale Cd. Derviş Han No:12, Sirkeci, Eminönü, Istanbul 90 212 520 6012 Pala Şeref Antique Gallery Hacı Kalfa Sk. No:19/2, Eminönü, Istanbul 90 212 526 6676

Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις των αντίκες. Είναι πιθανό να βρείτε κομμάτια αντίκες με διαφορετική ιστορία σε κάθε γωνιά. Αν θέλετε να ψωνίσετε για αντίκες και να εξερευνήσετε την ιστορία της Κωνσταντινούπολης, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτά τα δημοφιλή καταστήματα και αγορές με αντίκες. Αλλά θυμηθείτε, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν ψωνίζετε αντίκες και να επαληθεύετε τη γνησιότητα των αντικειμένων. Καλά ψώνια!

Καλύτερα καταστήματα και αγορές με αντίκες στην Άγκρα, κρυμμένοι θησαυροί της Σμύρνης: καταστήματα και αγορές με αντίκες, ιστορικός πλούτος της Αττάλειας: καταστήματα και αγορές με αντίκες, καταστήματα και αγορές με αντίκες για επίσκεψη στην Άγκυρα, μέρη που συχνάζουν οι λάτρεις των αντίκες στην Προύσα: Καταστήματα και αγορές, Κωνσταντινούπολη Τα πιο δημοφιλή καταστήματα και αγορές με αντίκες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *