Τα καλύτερα καταστήματα παγωτού στο Duzce

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Τα καλύτερα καταστήματα παγωτού στο Duzce

Το παγωτό είναι ένα γλυκό που προτιμάμε να το δροσίζουμε τους καλοκαιρινούς μήνες και μαγεύει τον ουρανίσκο μας με τη γεύση του. Το Düzce είναι μια όμορφη πόλη που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Τουρκίας και στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Μια από τις πιο προτιμώμενες γεύσεις από όσους ζουν στο Düzce τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το παγωτό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας τα καλύτερα καταστήματα παγωτού στο Düzce.

1. Παγωτοποιός Ali Usta

Το Ice Cream Shop Ali Usta ξεχωρίζει ως ένα κατάστημα στο Düzce που φημίζεται για τα νόστιμα και υψηλής ποιότητας παγωτά του. Προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική γεύση με το παγωτό που παράγουν χρησιμοποιώντας φρέσκα και φυσικά υλικά. Το Ice Cream Shop Ali Usta, που τραβάει την προσοχή ιδιαίτερα με την ποικιλία και τη γεύση του παγωτού, καταφέρνει επίσης να ευχαριστήσει τους πελάτες του με το φιλικό προσωπικό του.

2. Παγωτοποιός Ζαχαροπλαστείου

Το Pastry Ice Cream Shop είναι ένα μέρος στο Düzce διάσημο τόσο για τα ζαχαροπλαστεία όσο και για τα παγωτά του. Μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα παγωτά σε αυτό το μέρος, που είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο καθιερωμένα ζαχαροπλαστεία στο Düzce. Ειδικά τα παγωτά τους που παρασκευάζονται με φρούτα εποχής παίρνουν πλήρη βαθμολογία από τους πελάτες. Η κομψή και άνετη ατμόσφαιρα του Παγωτοπωλείου Patisserie κερδίζει και την εκτίμηση των πελατών του.

3. Παραλιακό Παγωτό

Το Sahil Ice Cream Shop ξεχωρίζει ως ένα κατάστημα που βρίσκεται στις παραθαλάσσιες περιοχές του Düzce. Το Sahil Ice Cream Shop, το οποίο είναι συχνός προορισμός για τουρίστες και ντόπιους που έρχονται στις παράκτιες περιοχές τους καλοκαιρινούς μήνες, φημίζεται για τα ποιοτικά και φυσικά παγωτά του. Προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών τόσο για κλασικές ποικιλίες παγωτού όσο και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις. Η παραθαλάσσια τοποθεσία του Sahil Ice Cream Shop είναι επίσης ένας από τους λόγους προτίμησης.

4. Νέο Παγωτατζίδικο

Αν και το New Ice Cream Shop είναι ένα νέο κατάστημα στο Düzce, γρήγορα έγινε αγαπημένο στους πελάτες. Το Yeni Dondurmacı, το οποίο είναι ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να δοκιμάσουν καινοτόμες και διαφορετικές γεύσεις, ευχαριστεί τους πελάτες του με τις μοναδικές συνταγές του. Το Yeni Dondurmacı, που φημίζεται ιδιαίτερα για τα παγωτά με φρούτα και φουντούκια, τραβάει την προσοχή και με τις προσιτές τιμές του.

5. Farm Ice Cream Shop

Το Farm Ice Cream Shop είναι ένα κατάστημα που ξεχωρίζει για τα παγωτά του που παράγονται με βιολογικό γάλα και φυσικά συστατικά. Προσφέρουν στους πελάτες τους μια απολαυστική γεύση με τα φρέσκα και φυσικά παγωτά που παράγουν. Επίσης κάνουν τη διαφορά με τα παγωτά τους διακοσμημένα με σάλτσες φρούτων και σοκολάτας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και ο ευρύχωρος χώρος του Ciftlik Ice Cream Shop κερδίζουν επίσης την εκτίμηση των πελατών.

6. Παγωτοπωλείο της Αρχαίας Πόλης

Το Antique City Ice Cream Shop είναι ένα μέρος όπου συχνάζουν όσοι θέλουν να νιώσουν την ιστορική υφή του Düzce. Είναι ένα παγωτατζίδικο που προτιμούν τόσο οι τουρίστες όσο και οι ντόπιοι που περιηγούνται στην αρχαία πόλη. Το Antique City Ice Cream Shop, που τραβάει την προσοχή με την ιστορική του ατμόσφαιρα αλλά και τα νόστιμα παγωτά, προσφέρει στους πελάτες του μια πλούσια εμπειρία με διαφορετικές ποικιλίες παγωτού.

7. Παγωτό Gölyaka

Το Gölyaka Ice Cream Shop είναι ένα κατάστημα παγωτού που βρίσκεται στην περιοχή Gölyaka του Düzce. Το Gölyaka Ice Cream Shop, ένα μέρος που προτιμούν οι τουρίστες και οι ντόπιοι που έρχονται στο Gölyaka, συνδυάζει τοπικές γεύσεις με τα παγωτά του. Έχουν αποκτήσει φήμη ειδικά με τα παγωτά που παρασκευάζουν με τοπικά προϊόντα όπως φουντούκια και καρύδια.

8. Κεντρικό Παγωτοπωλείο

Το Merkez Dondurmacisi είναι ένα κατάστημα παγωτού που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Düzce. Το Merkez Ice Cream Shop, το οποίο είναι ένα μέρος εύκολα προσβάσιμο στους πελάτες με την τοποθεσία του κοντά στο κέντρο της πόλης, προτιμάται με τη μεγάλη ποικιλία παγωτού και τις προσιτές τιμές. Καταφέρνει να ευχαριστήσει τους πελάτες του τόσο με τα κλασικά παγωτά του όσο και με τις ιδιαίτερες συνταγές του.

9. Artisan Ice Cream Shop

Το Esnaf Dondurmacisi ξεχωρίζει ως ένα κατάστημα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους του Düzce. Το Esnaf Dondurmacisi, ένα μέρος που προσφέρει τόσο γλυκά όσο και αλμυρά σνακ, ευχαριστεί τους πελάτες του και με τα νόστιμα παγωτά του. Σας προτείνουμε ιδιαίτερα να δοκιμάσετε τα παγωτά που παράγουν με τις ιδιαίτερες συνταγές τους.

10. Παγωτοπωλείο Village

Το Village Ice Cream Shop είναι ένα περίοπτο μέρος ως κατάστημα που βρίσκεται στα χωριά του Düzce. Το Village Ice Cream, που αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να γευτούν τοπικές λιχουδιές, προσφέρει στους πελάτες του μοναδική γεύση με τα παγωτά που παράγει με φρέσκα και φυσικά υλικά. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Village Ice Cream Shop για να δοκιμάσετε τόσο παγωτό όσο και άλλα χωριάτικα προϊόντα.

Όνομα Τοποθεσία Χαρακτηριστικά Παγωτοπωλείο Ali Usta Merkez Νόστιμα παγωτά, μεγάλη ποικιλία Patisserie Ice Cream Shop Center Φρουτώδη παγωτά, κομψή ατμόσφαιρα Beach Ice Cream Shop Παράκτιες περιοχές Κλασικά παγωτά, θέα στη θάλασσα Τοποθεσία Νέα Ice Cream Shop Center Διαφορετικές γεύσεις, προσιτές τιμές Αγρόκτημα Ice Cream Shop Center Βιολογικό γάλα, φυσικά συστατικά Ancient City Ice Cream Shop Center Ιστορική ατμόσφαιρα, διαφορετικές ποικιλίες Gölyaka Ice Cream Shop Gölyaka Τοπικές λιχουδιές, φουντούκια και καρύδια Central Ice Cream Shop Center Μεγάλη ποικιλία, λογικές τιμές Artisan Ice Cream Shop Center Γλυκά και αλμυρά Village Ice Cream Shop Villages Τοπικές γεύσεις, φυσικά συστατικά

Μοιραστήκαμε τα καλύτερα καταστήματα παγωτού του Düzce μαζί σας σε αυτό το άρθρο. Αυτά τα καταστήματα, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, προσφέρουν στους πελάτες τους μια αξέχαστη γεύση με το νόστιμο και ποιοτικό παγωτό τους. Αν πάτε στο Düzce τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτά τα μαγαζιά και να απολαύσετε νόστιμο παγωτό.

Το Duzce είναι μια πόλη που προσφέρει πολλές επιλογές για να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ωστόσο, ένα από τα μέρη που ξεχωρίζεις και αξίζει να επισκεφτείς είναι τα παγωτά μέρη. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα μέρη παγωτού στο Düzce που μπορείτε να επισκεφτείτε για να δροσιστείτε.

1. Σοκολατένιο Παγωτό Σπίτι

Το Chocolate Ice Cream House είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη παγωτού στο Düzce. Φημίζεται για τα παγωτά του που παρασκευάζονται με ποιοτικά και φυσικά υλικά. Αυτό το μέρος, που έχει κερδίσει την εκτίμηση των πελατών του με τις μοναδικές του γεύσεις, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών παγωτού. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πιο φρέσκα και νόστιμα παγωτά της περιοχής.

2. Παγωτατζίδικο Milk

Το Süt Ice Cream Parlor είναι ένα από τα παλαιότερα μέρη παγωτού στο Düzce. Αυτός ο χώρος που εξυπηρετεί χρόνια τους πελάτες του, φτιάχνει παγωτό τηρώντας παραδοσιακές συνταγές. Αυτό το μέρος, που φημίζεται για τα παγωτά του με γάλα, φημίζεται ιδιαίτερα για τα παγωτά του με βανίλια και φράουλα. Μπορείτε να δοκιμάσετε παγωτά που παράγονται με φυσικά και υγιεινά συστατικά εδώ.

3. Παγωτομηχανή φρούτων

Το Fruity Dondurmaci είναι ένα μέρος γνωστό για τα παγωτά του που παρασκευάζονται με φρέσκα φρούτα. Εδώ μπορείτε να βρείτε παγωτά φτιαγμένα με φρούτα που εγγυώνται φρεσκάδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα παγωτά που παρασκευάζονται με διαφορετικά φρούτα, όπως μπανάνες, φράουλες και πορτοκάλια προσφέρουν τόσο νόστιμη όσο και υγιεινή γεύση. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό για όσους προτιμούν τα παγωτά φρούτων για να δροσιστούν.

4. Şekerpare Ice Cream Cafe

Το Şekerpare Ice Cream Cafe είναι ένα από τα νεότερα και μοντέρνα μέρη παγωτού στο Düzce. Αυτό το μέρος, που έχει μια νεανική και δυναμική ατμόσφαιρα, προσφέρει διάφορα είδη παγωτού. Μπορείτε να δοκιμάσετε εκδοχές παγωτού επιδορπίων όπως Şekerpare, Semolina Helvası και Trileçe. Διατίθενται επίσης ειδικά σνακ και ποτά. Το Şekerpare Ice Cream Cafe είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να έχουν μια διασκεδαστική εμπειρία.

Συγκριτικός πίνακας με τα καλύτερα μέρη παγωτού που μπορείτε να επισκεφτείτε για να δροσιστείτε στο Duzce Ice Cream Place Εισαγωγή Το Chocolate Ice Cream House προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών παγωτού χρησιμοποιώντας ποιοτικά και φυσικά συστατικά. Το Süt Ice Cream Parlor φημίζεται για τα παγωτά του με βανίλια και φράουλα που παράγονται σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές. Το Fruit Ice Cream Shop προσφέρει νόστιμα και υγιεινά παγωτά που παρασκευάζονται με φρέσκα φρούτα. Το Şekerpare Ice Cream Cafe προσφέρει διάφορα είδη παγωτού, επιδόρπια παγωτού, σνακ και ποτά.

Αυτά τα μέρη είναι ιδανικές επιλογές όχι μόνο για να φάτε παγωτό, αλλά και για να περάσετε ευχάριστα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα μέρη για να ζήσετε το καλύτερο παγωτό και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

  • Chocolate Ice Cream House – Μεγάλη γκάμα επιλογών παγωτού
  • Milk Ice Cream Parlor – Παραδοσιακά παγωτά βανίλιας και φράουλας
  • Fruit Ice Cream Maker – Παγωτά που παρασκευάζονται με φρέσκα φρούτα
  • Şekerpare Ice Cream Cafe – Διαφορετικές ποικιλίες παγωτού

Επιπλέον, αυτά τα μέρη βρίσκονται στα κεντρικά σημεία του Düzce. Είναι μέρη παγωτού που προτιμούν οι επισκέπτες λόγω της εύκολης προσβασιμότητάς τους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα μέρη για να δροσιστείτε και να δοκιμάσετε το καλύτερο παγωτό στο Düzce.

Το παγωτό είναι ένα από τα απαραίτητα επιδόρπια του καλοκαιριού. Με την απαλή και δροσερή του δομή, μπορεί να μας αναζωογονήσει και να προσφέρει γλυκιά απόλαυση τις ζεστές μέρες. Ωστόσο, κάθε παγωτό μπορεί να μην έχει την ίδια γεύση. Εδώ είναι τα πιο νόστιμα παγωτατζίδικα στον κόσμο:

1. Grom (Ιταλία)

Η Grom είναι μια μάρκα παγωτού που ιδρύθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας το 2003. Όλα τα παγωτά τους είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά και βιολογικά συστατικά. Μπορούμε να πούμε ότι το Grom φημίζεται για την ποιότητα και τη γεύση των παγωτών του. Εκτιμάται σε όλο τον κόσμο, ειδικά για τα παγωτά με σοκολάτα και φρούτα.

2. Berthillon (Γαλλία)

Το Berthillon είναι ένα διάσημο κατάστημα παγωτού που βρίσκεται στο Παρίσι. Το κατάστημα άνοιξε το 1954 και έκτοτε φημίζεται για την ποιότητα και τις πρωτότυπες συνταγές του. Η Berthillon φτιάχνει τα παγωτά της χωρίς να χρησιμοποιεί τεχνητά γλυκαντικά ή συντηρητικά. Ειδικά τα παγωτά βανίλιας και σοκολάτας είναι τα αγαπημένα πολλών λάτρεις του παγωτού.

3. Salt amp; Straw (Ηνωμένες Πολιτείες)

Η Salt amp; Straw είναι μια αλυσίδα παγωτού με έδρα το Όρεγκον. Φημίζεται για τους μοναδικούς γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς του. Ιδιαίτερα οι αλατισμένες ποικιλίες σοκολάτας καραμέλας και μέντας είναι αγαπημένες στους πελάτες. Επίσης συχνά εκπλήσσει τους πελάτες της προσφέροντας εποχιακές και καινοτόμες γεύσεις παγωτού.

4. Gelato Messina (Αυστραλία)

Το Gelato Messina είναι ένα κατάστημα παγωτού που βρίσκεται στο Σίδνεϊ. Ειδικεύεται στην παρασκευή παγωτού ιταλικού στιλ. Τα παγωτά Messina είναι εντελώς χειροποίητα και φτιαγμένα με φρέσκα υλικά. Προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία, το Gelato Messina φημίζεται για τα παγωτά που αρέσουν σε κάθε γούστο.

5. Heladería Scannapieco (Αργεντινή)

Το Heladería Scannapieco, που βρίσκεται στο Ροζάριο της Αργεντινής, είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα παγωτού στον κόσμο. Το κατάστημα, που άνοιξε το 1938, συνεχίζει να παράγει παγωτό με παραδοσιακές μεθόδους. Τα παγωτά της Scannapieco είναι γνωστά για την πυκνή και κρεμώδη υφή τους. Ειδικά το παγωτό dulce de leche (μαρμελάδα γάλα) έχει γίνει απαραίτητο για τους Αργεντινούς.

Χαρακτηριστικά του πιο νόστιμου παγωτού Παγωτοπωλεία Χώρα Προβεβλημένες γεύσεις Grom Ιταλία Σοκολάτα, παγωτά φρούτα Berthillon Γαλλία Βανίλια, σοκολάτα Αλάτι amp; άχυρο Ηνωμένες Πολιτείες Αλατισμένη καραμέλα, σοκολάτα μέντας Gelato Messina Αυστραλία Μεγάλη ποικιλία Heladería Scannapieco Argentina Dulce de

Αυτά είναι απλά μερικά από τα πιο νόστιμα παγωτατζίδικα στον κόσμο. Καθένα προσφέρει μοναδικές γεύσεις που απολαμβάνουν οι λάτρεις του παγωτού στη χώρα τους και σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από αυτά τα παγωτατζίδικα και να απολαύσετε παγωτά που φημίζονται για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Το παγωτό είναι μια από τις απαραίτητες γεύσεις του καλοκαιριού. Είναι χαρά να βρίσκεις δροσιστικά και νόστιμα παγωτά που προσφέρουν ανακούφιση σε ζεστό καιρό. Υπάρχουν επίσης καταστήματα παγωτού υψηλής ποιότητας στο Düzce. Τώρα θα σας πούμε αναλυτικά για τα παγωτατζίδικα που απολαμβάνουν τον ουρανίσκο στο Düzce.

1. Παγωτό καραμέλα

Το Şeker Dondurma είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα παγωτού στο Düzce. Αυτός ο χώρος, που εξυπηρετεί χρόνια, προσφέρει στους πελάτες του μια αξέχαστη γευστική εμπειρία με το φιλικό προσωπικό και το ποιοτικό παγωτό του. Οι πιο διάσημες ποικιλίες παγωτού του Şeker Dondurma περιλαμβάνουν μαύρη μουριά, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα και κεράσι. Τα παγωτά που φτιάχνονται με τις ιδιαίτερες συνταγές αυτού του μαγαζιού αφήνουν μια μοναδική γεύση στον ουρανίσκο.

2. Μπλε Παγωτό

Το Mavi Dondurma, που βρίσκεται στο κέντρο του Düzce, έχει γίνει το αγαπημένο των κατοίκων της πόλης. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του μαγαζιού είναι ότι έχει μπλε ποικιλίες παγωτού. Το μπλε παγωτό λαμβάνεται χάρη σε μια ειδική χρωστική από φυσική σπιρουλίνα. Προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία στους πελάτες της, η Mavi Ice Cream διακοσμεί και τα παγωτά της με διάφορες σάλτσες φρούτων και σοκολάτας.

3. Ζαχαροπλαστείο γεύσης

Το ζαχαροπλαστείο Lezzet είναι ένα από τα μέρη που συχνάζουν όλοι οι λάτρεις των γλυκών στο Düzce. Αυτό το μέρος, που φημίζεται για τα παγωτά του αλλά και τα νόστιμα κέικ του, αφήνει μια αξέχαστη γεύση στον ουρανίσκο. Η Lezzet Patisserie, που παρασκευάζει όλα της τα παγωτά με βιολογικά υλικά, φημίζεται ιδιαίτερα για τα παγωτά φρούτων της. Στα παγωτά αυτού του μαγαζιού μπορείτε να βρείτε τα πιο φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, βατόμουρα, μπανάνες και βατόμουρα.

4. Παγωτό Bolsoğuk

Το παγωτό Bolsoğuk, το οποίο προτιμάται να δροσίζεται τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, έχει γίνει ένα αξιόλογο μαγαζί στο Düzce με την ποιότητα και τη γεύση του. Το πιο γνωστό είδος παγωτού αυτού του μαγαζιού είναι το παγωτό φιστίκι. Αυτό το παγωτό, φτιαγμένο με το μοναδικό άρωμα των φιστικιών, αφήνει μια αξέχαστη γεύση στον ουρανίσκο. Το Bolsoğuk Ice Cream προσφέρει επίσης υπηρεσίες μεταφοράς παγωτού για ειδικές περιστάσεις και πάρτι.

Ice Cream ShopΔιεύθυνσηΤηλέφωνοSugar Ice CreamMerkez Mah., Düzce0 380 555 55 55Mavi Ice CreamCumhuriyet Cad., Düzce0 380 555 55 56Lezzet PatisserieHürriyet 50538500 Bulv. Atatürk, Düzce0 3 80 555 55 58

Αυτά τα παγωτατζίδικα στο Düzce, που ενθουσιάζουν τον ουρανίσκο, συναρπάζουν τους λάτρεις των γλυκών με τις διαφορετικές γεύσεις τους. Εάν βρίσκεστε στην πόλη, μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά τα καταστήματα και να ολοκληρώσετε την αναζήτησή σας για ένα δροσερό σνακ ή επιδόρπιο. Επιπλέον, αυτά τα καταστήματα χρησιμεύουν επίσης για να σας σερβίρουν παγωτό στις ειδικές περιστάσεις και τα πάρτι σας. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτά τα παγωτατζίδικα στο Düzce για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!

Το παγωτό είναι μια από τις απαραίτητες γεύσεις του καλοκαιριού. Αυτή η δροσερή γεύση, που απολαμβάνουν παιδιά και ενήλικες, προσελκύει μεγάλη προσοχή στο Düzce. Το Düzce προσφέρει μοναδικές γεύσεις στους λάτρεις του παγωτού με τα λαχταριστά παγωτατζίδικα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερώς τα πιο δημοφιλή καταστήματα παγωτού στο Düzce.

1. Παγωτό Τουλίπα

Το Lale Dondurma είναι ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα παγωτού στο Düzce. Αυτός ο χώρος, που εδώ και χρόνια υπηρετεί στον κλάδο του παγωτού, προσφέρει στους πελάτες του ποικιλία γεύσεων με τα ποιοτικά και φρέσκα παγωτά του. Φημίζεται ιδιαίτερα για τα παγωτά με φουντούκι, σοκολάτα και βανίλια. Η καθαριότητα του χώρου και η σημασία που αποδίδει στην ικανοποίηση των πελατών έχουν κάνει τη Lale Dondurma τη διεύθυνση των λάτρεις του παγωτού.

2. Διάσημο Παγωτό

Το Ünlü Dondurma είναι ένα άλλο από τα πιο δημοφιλή καταστήματα παγωτού του Düzce. Τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας και η μεγάλη γκάμα ποικιλιών παγωτού εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους πελάτες της. Είναι ιδιαίτερα διάσημο για τα παγωτά του με γεύση cheesecake. Στο Ünlü Dondurma, μπορείτε να ετοιμάσετε ειδικά φλιτζάνια παγωτού για τον εαυτό σας και να δοκιμάσετε μαζί τις αγαπημένες σας ποικιλίες παγωτού.

3. Παγωτό Dila

Ένα άλλο μέρος στο Düzce που απευθύνεται σε όσους δεν χορταίνουν παγωτό είναι η Dila Dondurma. Τα παγωτά που παρασκευάζονται με ποιοτικά υλικά προσφέρουν φρέσκες και φυσικές γεύσεις. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα του τόπου περιλαμβάνουν παγωτά φρούτων και παγωτά slushie. Η Dila Dondurma είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του παγωτού.

4. Παγωτό Νοσταλγία

Το Nostalji Ice Cream, το πιο νοσταλγικό παγωτό του Düzce, φέρνει τις γεύσεις των παλιών εποχών στο σήμερα. Ταξιδεύει τους πελάτες με τη νοσταλγική διακόσμηση της επιχείρησης και τα νόστιμα παγωτά. Αυτό το μέρος, ιδιαίτερα γνωστό για το διάσημο παγωτό Maraş, είναι απαραίτητο για όσους αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις.

Ice Cream Shop Προβεβλημένες γεύσεις Lale Ice Cream Φουντούκι, Σοκολάτα, Βανίλια Διάσημο Παγωτό Cheesecake Dila Ice Cream Fruity, Slushie Nostalgia Ice Cream Maraş

Τα παγωτατζίδικα που αναφέρονται παραπάνω είναι από τους συχνούς προορισμούς των λάτρεις του παγωτού στο Düzce. Το καθένα προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες στους πελάτες του με τα δικά του μοναδικά γούστα. Αν πάτε στο Düzce, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε αυτά τα μέρη. Καλή όρεξη!

Το παγωτό είναι η απαραίτητη γεύση των καλοκαιρινών μηνών. Αν θέλετε να δροσιστείτε και να δοκιμάσετε επιλογές παγωτού που ταιριάζουν στο γούστο σας, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τις γευστικές στάσεις στο Düzce. Εδώ είναι τα καλύτερα καταστήματα παγωτού στο Düzce:

1. Γιορτή παγωτού

Το Dondurma Şöleni, ένα από τα πιο διάσημα παγωτατζίδικα στο Düzce, προσφέρει μεγάλη ποικιλία παγωτού. Εδώ μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τόσο παραδοσιακές γεύσεις όσο και διαφορετικές γεύσεις. Ειδικά οι σπιτικές ποικιλίες παγωτού παρασκευάζονται με νόστιμα και ποιοτικά υλικά.

2. Παγωτό Παράδεισος

Το Ice Cream Paradise βρίσκεται στο κέντρο του Düzce και είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της γεύσης. Είναι ιδιαίτερα διάσημο εδώ για τα παγωτά φρούτων του. Η φυσικότητα και η φρεσκάδα του παγωτού που παρασκευάζεται από φρέσκα φρούτα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει αυτό το μέρος από άλλα.

3. Ice Cream Prince

Το Ice Cream Prince, ένα από τα παλαιότερα και πιο καθιερωμένα παγωτατζίδικα του Düzce, έχει αποδείξει τον εαυτό του σε γεύση και ποιότητα. Εδώ, τα παγωτά σερβίρονται με νόστιμη και απαλή υφή. Είναι μια απαραίτητη διεύθυνση ειδικά για όσους προτιμούν τα παγωτά σοκολάτας.

4. Παλάτι παγωτού

Το Ice Cream Palace, ένα από τα μέρη που έρχονται στο μυαλό όταν αναφέρεται το παγωτό στο Düzce, προσφέρει νόστιμες ποικιλίες παγωτού στους καλεσμένους του. Όχι μόνο το παγωτό, αλλά και τα παραπροϊόντα που προσφέρουν όπως βάφλες και μιλκσέικ είναι αρκετά νόστιμα.

5. Όνειρο παγωτού

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Ice Cream Dream ακούγεται σαν ένα γλυκό όνειρο. Τα παγωτά που σερβίρονται εδώ θα μείνουν στις αναμνήσεις σας με τις διαφορετικές και πρωτότυπες γεύσεις τους. Ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε για τους λάτρεις του παγωτού.

6. Αγάπη παγωτού

Το Dondurma Aşkı, ένα από τα νέα παγωτατζίδικα του Düzce που γίνονται γρήγορα δημοφιλή, προσφέρει μια πραγματική αγάπη. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το μέρος για ένα ευχάριστο διάλειμμα με παγωτό στον ελεύθερο χρόνο σας. Τραβάει την προσοχή ιδιαίτερα με τα παγωτά φρούτων του.

7. Άγγελος παγωτού

Το Dondurma Meleği, ένα από τα πιο δημοφιλή παγωτατζίδικα του Düzce, προσφέρει έναν παράδεισο γεύσης, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Τα παγωτά εδώ δημιουργούν μια οπτική πανδαισία τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη γεύση τους. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παγωτά από φρούτα που ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή!

8. Απολαμβάνοντας παγωτό

Η Dondurma Keyfi, ένα από τα πιο απολαυστικά παγωτατζίδικα στο Düzce, παράγει παγωτό χρησιμοποιώντας φρέσκα και φυσικά υλικά. Συνδυάζοντας παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις, αυτό το μέρος είναι το αγαπημένο των λάτρεις του παγωτού.

9. Ice Cream Wind

Το Dondurma Rüzgarı, ένα από τα πιο νόστιμα παγωτατζίδικα στο Düzce, κάνει τη διαφορά με τα προσεγμένα παγωτά του. Οι μοναδικές γεύσεις διαφόρων φρούτων συναντιούνται με τα παγωτά εδώ και προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία.

10. Love of Ice Cream

Το Dondurma Sevdası, ένα από τα πιο δημοφιλή παγωτατζίδικα του Düzce, θα σας συνεπάρει με τη μεγάλη ποικιλία από νόστιμα παγωτά. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτό το μέρος για να γευτείτε τόσο παραδοσιακές όσο και μοντέρνες γεύσεις.

Ice Cream Shop Προβεβλημένες γεύσεις Τοποθεσία Ice Cream Festival Παγωτό τυριού Ezine, παγωτό σαλέπι, παγωτό φιστίκι Düzce Merkez Ice Cream Paradise Παγωτό μάνγκο, παγωτό φράουλα, παγωτό κεράσι Düzce Merkez Ice Cream Prince Παγωτό σοκολάτα, τσιπ κακάο , παγωτό καφέ Düzce Merkez Ice Cream Palace Παγωτό βανίλια, βάφλα σοκολάτας , milkshake σοκολάτας Düzce Merkez Ice Cream Dream Παγωτό φιστίκι, παγωτό μπανάνα, παγωτό καραμέλα Akçakoca Ice Cream Love Strawberry παγωτό, παγωτό μύρτιλλο,παγωτό λεμόνι Düzce Merkez Ice Cream Angel Παγωτό κεράσι, βάφλα φράουλα, φραπέ φρούτων Düzce Merkez Ice Cream Joy παγωτό κεράσι, παγωτό μπανάνα σοκολάτα, παγωτό φιστίκι Düzce Merkez Ice Cream Wind παγωτό φράουλα, παγωτό κρέμα μπανάνα, Düzce Merkez Ice Cream Love Παγωτό φιστίκι, παγωτό αμύγδαλο σοκολάτα, παγωτό κεράσι Akçakocaπαγωτό μπανάνα σοκολάτα, παγωτό φιστίκι Düzce Merkez Ice Cream Wind Παγωτό φράουλα, παγωτό κρέμα, παγωτό μπανάνα Düzce Merkez Ice Cream Sevdası Παγωτό φιστίκι, παγωτό αμύγδαλο σοκολάτα, παγωτό κεράσι Akçakocaπαγωτό μπανάνα σοκολάτα, παγωτό φιστίκι Düzce Merkez Ice Cream Wind Παγωτό φράουλα, παγωτό κρέμα, παγωτό μπανάνα Düzce Merkez Ice Cream Sevdası Παγωτό φιστίκι, παγωτό αμύγδαλο σοκολάτα, παγωτό κεράσι Akçakoca

Τα καλύτερα καταστήματα παγωτού στο Düzce, τα καλύτερα μέρη παγωτού που μπορείτε να σταματήσετε για να δροσιστείτε στο Düzce, τα πιο νόστιμα παγωτατζίδικα στο Düzce, τα παγωτατζίδικα που απολαμβάνουν τον ουρανίσκο στο Düzce, η διεύθυνση των λάτρεις του παγωτού στο Düzce : Τα πιο δημοφιλή καταστήματα παγωτού, τα πιο δημοφιλή παγωτατζίδικα στο Düzce Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε καλά παγωτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *