Ταξιδιωτικός οδηγός στο Chongqing με συστάσεις από ντόπιους

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Ταξιδιωτικός οδηγός στο Chongqing με συστάσεις από ντόπιους

Το Chongqing, μια από τις μαγευτικές πόλεις της Κίνας, είναι ένας προορισμός γεμάτος ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο. Για όσους θέλουν να επισκεφθούν αυτή την πόλη, ο ταξιδιωτικός οδηγός που ετοιμάσαμε με τις συστάσεις των ντόπιων θα προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Απολαύστε τις αγορές σας στις ζωντανές νυχτερινές αγορές

Μια από τις πιο δημοφιλείς τοπικές εμπειρίες αγορών του Chongqing είναι η περιπλάνηση στις νυχτερινές αγορές και η δοκιμή τοπικών λιχουδιών. Το Jiefangbei District, το οποίο ανοίγει τη νύχτα, προσφέρει στους επισκέπτες ένα ευρύ φάσμα επιλογών προϊόντων. Μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα στην αγορά, από φρέσκα θαλασσινά μέχρι παραδοσιακά κινέζικα ρούχα και αναμνηστικά. Μην ξεχάσετε να κάνετε παζάρια εδώ, γιατί είναι μέρος της δουλειάς!

Διεύθυνση Αγοράς Ώρες εργασίας Νυχτερινή Αγορά Hongyadong No. 88, Minzu Road, Yuzhong District 19:00 – 02:00 Jiefangbei Night Market No. 147, Jiefangbei Walking Street, Yuzhong District 20:00 – 02:00

Περιήγηση στον ποταμό Yangtze

Το Chongqing προσφέρει πολλές ευκαιρίες περιήγησης στον ποταμό Yangtze. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην περιήγηση στον ποταμό Yangtze για να ανακαλύψετε τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Αυτές οι εκδρομές σας επιτρέπουν να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι στο ποτάμι συνοδευόμενο από μαγευτική θέα.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με μια περιήγηση στον ποταμό Yangtze:

  • Δώστε προσοχή στην αξιοπιστία και τις αναφορές της τουριστικής εταιρείας.
  • Λάβετε πληροφορίες για τη διαδρομή και τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές διαμονής και φαγητού.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγοί μπορούν να οδηγήσουν στα Αγγλικά ή στη γλώσσα που προτιμάτε.

Ιστορικές περιοχές του Chongqing

Το Chongqing φιλοξενεί πολλές περιοχές πλούσιες σε ιστορία και πολιτισμό. Κατά την εξερεύνηση της πόλης, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα ιστορικά μνημεία:

  • Μνημείο Chaotianmen – Ένα σημαντικό μνημείο που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Yangtze και Jialing.
  • Μουσείο Three Gorges – Μουσείο που παρέχει πληροφορίες για το φράγμα Three Gorges στον ποταμό Yangtze.
  • Huguang Guild Hall – Ένας χώρος όπου μπορείτε να ζήσετε το παραδοσιακό κινέζικο θέατρο.
  • Ναός Arhat – Ναός που φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή βουδιστικής τέχνης.

Απολαμβάνοντας τοπικές γεύσεις

Για να εξερευνήσετε πλήρως μια πόλη, πρέπει να δοκιμάσετε την τοπική της κουζίνα. Το Chongqing είναι μια πόλη που προσφέρει τα καλύτερα παραδείγματα της κουζίνας του Σετσουάν. Μπορείτε να επισκεφτείτε τοπικά εστιατόρια για να δοκιμάσετε τις ακόλουθες λιχουδιές:

  • Hotpot – το διάσημο πιάτο της περιοχής Σετσουάν, τραβάει την προσοχή με την πικρία και το άρωμά του.
  • Laziji (Κοτόπουλο Lazi) – Ένα πικάντικο πιάτο με κοτόπουλο.
  • Mala Tang – Ένα πικάντικο ζεστό πιάτο που σερβίρεται με λαχανικά και κρέας.
  • Ντούπι – Κρέας ή λαχανικά γεμιστά σε ρυζόμαρα.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ταξιδεύετε στο Chongqing είναι να είστε ανοιχτοί σε συστάσεις από τους ντόπιους. Οι ντόπιοι θα προτείνουν τους καλύτερους χώρους και γεύσεις για να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε, σημεία για ψώνια και επιλογές για φαγητό, επικοινωνώντας με τους ντόπιους. Θα δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις με την καθοδήγηση των ντόπιων στο ταξίδι σας στο Chongqing.

Το φαγητό είναι μια δραστηριότητα που απολαμβάνουν όλοι. Όταν πηγαίνουμε σε μια νέα πόλη ή αναζητούμε μια διαφορετική γευστική εμπειρία, τα εστιατόρια και τα εστιατόρια που προτείνουν οι ντόπιοι είναι μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές. Εάν δεν ξέρετε πού να πάτε σε μια πόλη, η καλύτερη επιλογή είναι να ρωτήσετε τους ντόπιους. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε μερικά δημοφιλή εστιατόρια και εστιατόρια που αναφέρονται από ντόπιους.

1. Χώροι πρωινού

Το πρωινό είναι ένα σημαντικό γεύμα για να ξεκινήσει μια πόλη καλύτερα. Οι ντόπιοι έχουν συχνά τις καλύτερες συστάσεις για τα στερεά πρωινού. Οι ντόπιοι προτείνουν συχνά τοπικά καφέ που προσφέρουν νόστιμα τραγανά κουλούρια, φρέσκο ​​τυρόπηγμα, ελιές και αλείμματα πρωινού. Αυτά τα καφέ είναι συνήθως ανοιχτά νωρίς το πρωί και έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε θέση αν πάτε χωρίς καθυστέρηση.

2. Street Food

Αν θέλετε να γευτείτε τις πραγματικές γεύσεις ενός τόπου, τα καταστήματα street food είναι μια εξαιρετική επιλογή. Οι ντόπιοι συνήθως γνωρίζουν το καλύτερο μέρος για döner, το μέρος lahmacun ή το μέρος που φτιάχνει μια υπέροχη πίτα σε έναν μικρό πάγκο. Η εμπειρία του street food όχι μόνο προσφέρει νόστιμο φαγητό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να εξερευνήσετε την τοπική κουλτούρα, την ατμόσφαιρα και τη ζωντανή ζωή στο δρόμο. Με οδηγό τους ντόπιους, το street food είναι ένα δημοφιλές μέρος που πρέπει να εξετάσετε.

3. Εστιατόρια με θαλασσινά

Εάν μια πόλη βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και είστε λάτρης των θαλασσινών, λάβετε υπόψη τις συστάσεις των ντόπιων για εστιατόρια με θαλασσινά. Οι ντόπιοι γνωρίζουν τα εστιατόρια όπου τα θαλασσινά είναι πιο φρέσκα, μαγειρεμένα καλύτερα και προσφέρουν την καλύτερη γεύση. Αυτά τα εστιατόρια έχουν συχνά πανοραμική θέα και ευχάριστη ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα. Ενώ τρώτε, μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της θάλασσας και να απολαύσετε τη θέα.

4. Παραδοσιακό Εστιατόριο

Αν θέλετε να γνωρίσετε τις τοπικές γεύσεις μιας πόλης, φροντίστε να ακούσετε τις συστάσεις των ντόπιων για τα παραδοσιακά εστιατόρια. Τα παραδοσιακά εστιατόρια είναι μέρη που σερβίρουν αυθεντικά πιάτα της περιοχής και τα εμπιστεύονται οι ντόπιοι. Το μενού αυτών των εστιατορίων αποτελείται γενικά από κύρια πιάτα με γεύσεις συγκεκριμένες για την περιοχή. Οι ντόπιοι συστήνουν συχνά αυτά τα παραδοσιακά εστιατόρια, τα οποία δεν έχουν μυστικά και επιτρέπουν στους επισκέπτες να γευτούν πραγματικές τοπικές λιχουδιές.

Εστιατόριο Όνομα Είδος φαγητού Τόπος Αριθμός τηλεφώνου Νόστιμο Πρωινό Πρωινό Merkez Mah. No: 34, City, Province 555-1234 Street Food Meatless Meals Kızılay Cad. No: 56, City, Province 555-5678 Mavi Deniz Restaurant Seafood Plaj Sok. No: 12, City, Province 555-9102 Anadolu Lokantasi Traditional Foods Halk Cad. No: 78, City, Province 555-2468

Τα εστιατόρια και τα εστιατόρια που οδηγούνται από ντόπιους είναι συχνά τα πιο δημοφιλή. Αυτές είναι αξιόπιστες διευθύνσεις για να γνωρίσετε τοπικές γεύσεις και να έχετε μια πραγματική γευστική εμπειρία. Όταν θέλετε να εξερευνήσετε ένα νέο μέρος, η καλύτερη επιλογή είναι να συμβουλευτείτε τους ντόπιους και να ακολουθήσετε τις συστάσεις τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα εστιατόρια και τα εστιατόρια που αναφέρονται εδώ για να σας προσφέρουν τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες.

Οι γνωστοί και δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί μπορεί φυσικά να είναι συναρπαστικοί. Ωστόσο, μερικές φορές το να φτιάξετε τα δικά σας μονοπάτια και να κατευθυνθείτε σε απίθανα σημεία που προτείνουν οι ντόπιοι μπορεί να προσφέρει πραγματική περιπέτεια. Αυτά τα σημεία είναι συνήθως μακριά από τα πλήθη και σας μυούν σε μοναδικές εμπειρίες. Εδώ είναι τα τουριστικά σημεία που προτείνουν οι ντόπιοι σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας:

Κρυμμένες κοιλάδες της Καππαδοκίας

Η Καππαδοκία είναι διάσημη για τις παγκοσμίου φήμης καμινάδες νεράιδων της. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές κρυφές κοιλάδες στην περιοχή που προτείνουν οι ντόπιοι. Εκτός από δημοφιλείς κοιλάδες όπως η κοιλάδα Göreme, η κοιλάδα Zemi, η κοιλάδα της αγάπης, μπορείτε να δοκιμάσετε να πάτε σε μέρη με κρυφές ομορφιές όπως η κοιλάδα Güvercinlik, η κοιλάδα Kızılçukur και οι κοιλάδες Saklı. Σε αυτές τις κοιλάδες, μπορείτε να ανακαλύψετε εξαιρετικούς βραχώδεις σχηματισμούς, υπόγειες πόλεις, μοναστήρια και αξέχαστα όμορφα φυσικά τοπία.

Ιστορικά κτήρια του Μαρντίν

Το Mardin φημίζεται για τις ιστορικές δομές και την υφή του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ιστορικά σημεία έξω από τις περιοχές που γενικά είναι γεμάτες τουρίστες. Για παράδειγμα, το μοναστήρι Mor Gabriel, που βρίσκεται κοντά στο Midyat, στέκεται από τον 4ο αιώνα και είναι σημαντικό χριστιανικό προσκυνηματικό κέντρο. Το μοναστήρι Deyrulzafaran έξω από το Mardin είναι το κέντρο της Συριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας και έχει ιστορική σημασία. Με την επίσκεψη σε τέτοια σημεία, μπορείτε να επισκεφθείτε υπαίθρια μουσεία και να γνωρίσετε την πλούσια ιστορική κληρονομιά.

Κρυφές παραλίες της Datça

Η Datça είναι μια χερσόνησος που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Τουρκία και φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της. Έχει δημοφιλείς παραλίες όπως το İçmeler, το Palamutbükü και η Knidos. Ωστόσο, οι ντόπιοι εξακολουθούν να ανακαλύπτουν πολλές κρυφές παραλίες που δεν είναι μακριά από τα τουριστικά μονοπάτια. Αυτές οι παραλίες είναι γενικά ήσυχες, ήρεμες και γοητεύουν με τη φυσική τους ομορφιά. Παραλίες όπως το Karaincir, το Hayıtbükü και το Mesudiye προσφέρουν μια απίστευτη εμπειρία θάλασσας και ήλιου.

Silent Beauties of Giresun

Το Giresun είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας και φιλοξενεί πολλές φυσικές ομορφιές. Οι τουρίστες επιλέγουν συχνά να πάνε στο Ordu και την Trabzon, ενώ χάνουν τα παράξενα σημεία της Giresun. Σημεία όπως το Κάστρο Giresun, το νησί Giresun και το κάστρο Tirebolu προσφέρουν μαγευτική θέα και συναρπάζουν τους επισκέπτες τους με τη γαλήνια ατμόσφαιρά τους. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε το Karagöl, μια φυσική ομορφιά.

Μέρη προορισμού για επίσκεψη στην κοιλάδα Cappadocia Güvercinlik, κοιλάδα Kızılçukur, Hidden Valleys Mardin Mor Gabriel Monastery, Deyrulzafaran Monastery Datça Karaincir, Hayıtbükü, Mesudiye Giresun Giresun Castle, Giresun Island, Tirebolu Castle, Karagöl

Αυτά τα σημεία που προτείνουν οι ντόπιοι είναι οι κρυμμένοι θησαυροί της Τουρκίας. Η εξερεύνηση αυτών των τόπων, μακριά από τα πλήθη, γεμάτα φυσική ομορφιά και πολιτιστικά σημαντικά, θα προσφέρει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Μην ξεχάσετε να κατεβείτε από τα τουριστικά μονοπάτια και να εξερευνήσετε αυτά τα σημεία με την καθοδήγηση των ντόπιων.

Το Chongqing, που βρίσκεται στην Κίνα, είναι μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις της χώρας και φιλοξενεί πολλά αξιοθέατα για τους τουρίστες. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε λεπτομερώς μερικά από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο Chongqing.

1. Το μεγαλύτερο άγαλμα μπαλέτου στον κόσμο: Simge Sculpture Park

Το Icon Sculpture Park στο Chongqing είναι διάσημο για το άγαλμα «Χορευτής», το μεγαλύτερο άγαλμα μπαλέτου στον κόσμο. Αυτό το άγαλμα έχει γίνει σύμβολο και ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα του Chongqing. Το πάρκο γύρω από το άγαλμα επιτρέπει στους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να περάσουν χρόνο στη φύση με τους διάφορους χώρους πρασίνου και τους χώρους αναψυχής.

2. Υπέροχες παραστάσεις για τους λάτρεις του θεάτρου: Chongqing Bitter Coal Theatre

Το Chongqing Bitter Charcoal Theatre προσφέρει αξέχαστες θεατρικές εμπειρίες σε ντόπιους και τουρίστες. Αυτό το θέατρο έχει πολλές διαφορετικές παραστάσεις που θα σας συναρπάσουν με εντυπωσιακές παραστάσεις και υπέροχες σκηνικές ρυθμίσεις. Αν είστε λάτρεις του θεάτρου, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το Chongqing Bitter Coal Theatre.

3. Οδός Jiefangbei, γνωστή για τη φυσική ομορφιά της

Η οδός Jiefangbei, ένας από τους πιο διάσημους δρόμους και εμπορικές περιοχές του Chongqing, είναι ένα σημείο που προσελκύει την προσοχή των τουριστών με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτός ο δρόμος περιβάλλεται από ουρανοξύστες και προσφέρει πολλούς διαφορετικούς χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφέ και νυχτερινά κέντρα. Επιπλέον, η οδός Jiefangbei φωτίζεται με πολύχρωμο φωτισμό όλη τη νύχτα, δημιουργώντας μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

4. Μια ιστορική εμπειρία: Μουσείο Τσονγκκίνγκ

Το Μουσείο Τσονγκκίνγκ είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την ιστορία και τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης. Το μουσείο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή και καλύπτει πολλά διαφορετικά θέματα, όπως αρχαία κινεζική τέχνη, αρχαιολογικά ευρήματα και ιστορικά αντικείμενα. Ενώ περιπλανηθείτε στο Μουσείο Τσονγκκίνγκ, μπορείτε να ζήσετε μια πλούσια ιστορική κληρονομιά και να αποκτήσετε μια βαθύτερη εικόνα του πλούσιου πολιτιστικού παρελθόντος της Τσονγκκίνγκ.

5. Famous Food Streets με το Youtiao

Το Chongqing είναι επίσης μια πόλη διάσημη για το φαγητό της και είναι ιδιαίτερα διάσημη για το τηγανητό ραβδί ζύμης που ονομάζεται Youtiao. Οι δρόμοι φαγητού στην πόλη προσφέρουν στους τουρίστες πολλές διαφορετικές κινέζικες κουζίνες. Εκτός από το youtiao, νόστιμα τοπικά πιάτα όπως το ma po tofu, το κοτόπουλο kung pao και το huǒguō είναι επίσης από τα απαραίτητα. Οι δρόμοι φαγητού στο Chongqing είναι ένα ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε τον ρυθμό της καθημερινής ζωής και να απολαύσετε τις γευστικές σας γεύσεις σε τοπικές λιχουδιές.

Πίνακας: Μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο Chongqing

No Place 1 Icon Sculpture Park 2 Chongqing Bitter Coal Theatre 3 Jiefangbei Street 4 Chongqing Museum 5 Food Streets

Το Chongqing είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε με τις ιστορικές και φυσικές ομορφιές, τα σόου, το νόστιμο φαγητό και τον δυναμικό τρόπο ζωής. Έχουμε επισημάνει μόνο μερικά σημαντικά μέρη σε αυτό το άρθρο, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμη ομορφιές που μπορείτε να ανακαλύψετε στο Chongqing. Επομένως, σας συνιστούμε να αφήσετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα σε ένα ταξίδι στο Chongqing. Να έχεις ένα καλό ταξίδι!

Το Chongqing είναι μια συναρπαστική πόλη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα και είναι επίσης η πέμπτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας. Αυτή η πόλη προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή για ντόπιους και τουρίστες. Οι ντόπιοι του Chongqing προτείνουν τους πιο δημοφιλείς χώρους και εκδηλώσεις στη νυχτερινή ζωή, ενισχύοντας περαιτέρω την ενεργητική ατμόσφαιρα της πόλης.

Το Chongqing φιλοξενεί μια ποικιλία από χώρους νυχτερινής διασκέδασης, όπως πολλά νυχτερινά κέντρα, μπαρ, εστιατόρια και καφέ. Οι πιο δημοφιλείς χώροι στην πόλη περιλαμβάνουν:

1. Πεζόδρομος Jiefangbei

Το Jiefangbei είναι μια κεντρική επιχειρηματική και εμπορική περιοχή του Chongqing και ιδανικό μέρος για νυχτερινή ζωή. Τα πολλά εστιατόρια και καφετέριες που βρίσκονται στον πεζόδρομο προσφέρουν έναν εξαιρετικό προορισμό για φαγητό αργά το βράδυ για ντόπιους και τουρίστες. Ταυτόχρονα, τα νυχτερινά κέντρα και τα μπαρ γύρω από το δρόμο προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν διασκέδαση.

2. Οδός Nanbin

Η Nanbin Road είναι μια δημοφιλής περιοχή στις όχθες του ποταμού Yangtze με εκπληκτική θέα. Υπάρχουν πολλά νυχτερινά κέντρα και μπαρ σε αυτήν την περιοχή για όσους θέλουν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού και να περάσετε χρόνο σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα κάτω από τα φώτα της πόλης.

3. Αρχαίο χωριό Τσικίκου

Το Ciqikou είναι γνωστό ως ιστορικό αρχαίο χωριό και προσφέρει στους επισκέπτες του μια διαφορετική εμπειρία στη νυχτερινή ζωή. Το βράδυ, οι δρόμοι του χωριού είναι γεμάτοι από πάγκους που πωλούν τοπικά φαγητά και αναμνηστικά των ντόπιων. Επιπλέον, παραδοσιακές παραστάσεις θεάτρου και καλλιτέχνες του δρόμου δίνουν χρώμα στη νυχτερινή ζωή.

Το Chongqing είναι διάσημο όχι μόνο για χώρους αλλά και για εκδηλώσεις στη νυχτερινή του ζωή. Διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην πόλη προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία για ντόπιους και τουρίστες. Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημαντικότερα γεγονότα νυχτερινής ζωής στο Chongqing:

1. Νυχτερινή περιήγηση στον ποταμό Yangtze

Το Chongqing φημίζεται για τη φυσική ομορφιά του ποταμού Yangtze και ένα από τα πράγματα που κάνουν τη νυχτερινή του ζωή πιο αξέχαστη είναι οι Night Tours στον ποταμό Yangtze. Αυτές οι περιηγήσεις σας επιτρέπουν να γίνετε μάρτυρες μιας μαγευτικής θέας περνώντας μέσα από τα ήρεμα νερά του ποταμού, περνώντας κάτω από υπέροχες γέφυρες. Υπάρχουν επίσης νυχτερινές πυροτεχνικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο ποτάμι.

2. Red Light District

Η περιοχή με τα κόκκινα φώτα στο Chongqing είναι ένα ζωντανό και πολύχρωμο μέρος της νυχτερινής ζωής. Υπάρχουν νυχτερινά κέντρα, μπαρ, στριπτιτζάδικα και άλλοι χώροι διασκέδασης εδώ. Αυτή η περιοχή είναι ιδανική για όσους θέλουν να έχουν μια πιο διασκεδαστική και δυναμική νυχτερινή ζωή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτή η περιοχή προορίζεται γενικά για ενήλικες.

3. Ελαφρύ ιαπωνικό εστιατόριο

Το ελαφρύ ιαπωνικό εστιατόριο αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πλευρά της νυχτερινής ζωής του Chongqing. Αυτό το εστιατόριο είναι φωτισμένο με φανάρια και έχει μια λαμπερή ατμόσφαιρα. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακά ιαπωνικά πιάτα και να απολαύσετε τη βραδιά συνοδεία ζωντανών παραστάσεων.

Χώρος/Διεύθυνση εκδήλωσης Περιγραφή Πεζόδρομος Jiefangbei Jiefangbei, Yuzhong District, Chongqing Μια ζωντανή περιοχή γεμάτη εστιατόρια, καφέ, νυχτερινά κέντρα και μπαρ. Nanbin Road Nan’an, Nan’an District, Chongqing είναι μια περιοχή που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Yangtze, διάσημη για τα νυχτερινά κέντρα και τα μπαρ της. Ciqikou Ancient Village Shapingba District, Chongqing Festivals και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όπου οι ντόπιοι συγκεντρώνονται με πωλητές σε ένα ιστορικό χωριό. Νυχτερινή περιήγηση στον ποταμό Yangtze Ποταμός Yangtze, περιηγήσεις στον ποταμό Chongqing και νυχτερινές εκθέσεις πυροτεχνίας κατά μήκος του ποταμού Yangtze. Red Light District Yuzhong District, Chongqing Η περιοχή όπου βρίσκονται χώροι ψυχαγωγίας ενηλίκων και νυχτερινά κέντρα. Ελαφρύ ιαπωνικό εστιατόριο Jiaochangkou, περιοχή Yuzhong,

Χάρη σε αυτούς τους χώρους και εκδηλώσεις, το Chongqing προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής. Η ενεργητική ατμόσφαιρα στην πόλη αναζωογονείται περαιτέρω από τις προτάσεις των ντόπιων. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Chongqing, φροντίστε να εξερευνήσετε αυτά τα μέρη και εκδηλώσεις!

Το Chongqing είναι μια μητρόπολη που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κίνα και είναι η πέμπτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας. Αυτή η μεγάλη πόλη έχει πολλές εμπορικές περιοχές και αγορές όπου οι ντόπιοι αξιοποιούν στο έπακρο την εμπειρία αγορών τους. Ακολουθεί μια ματιά στις πιο δημοφιλείς εμπορικές περιοχές και αγορές στο Chongqing:

Πεζόδρομος Jiefangbei

Ο πεζόδρομος Jiefangbei είναι μια από τις πιο σημαντικές εμπορικές περιοχές στο Chongqing. Αυτός ο δρόμος φιλοξενεί πολλά πολυτελή καταστήματα και διεθνείς επωνυμίες. Είναι επίσης γεμάτο από εμπορικά κέντρα, μπουτίκ, εστιατόρια και καφέ. Ο πεζόδρομος Jiefangbei είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια σύγχρονη εμπειρία αγορών.

Σπήλαιο Hongya

Το σπήλαιο Hongya είναι μια τουριστική περιοχή που βρίσκεται στον ποταμό Jangtze. Αυτή η περιοχή έχει στενά δρομάκια γεμάτα ιστορικά κτίρια. Υπάρχουν πολλά καταστήματα εδώ που πωλούν τοπικά χειροτεχνήματα, σουβενίρ και τοπικά προϊόντα. Τα εστιατόρια είναι επίσης πολύ δημοφιλή και μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές εδώ. Το Hongya Cave είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν μια παραδοσιακή εμπειρία αγορών.

Οδός Nanbin

Η Nanbin Road είναι μια εμπορική περιοχή που προτιμάται από νέους και μοντέρνους ανθρώπους στο Chongqing. Αυτή η περιοχή είναι γεμάτη μοντέρνες μπουτίκ, δημοφιλείς μάρκες και εστιατόρια. Καθώς περπατάτε σε αυτόν τον δρόμο, μπορείτε να ψωνίσετε και να καλύψετε τις ανάγκες σας για φαγητό και ποτό απολαμβάνοντας υπέροχη θέα στο ποτάμι. Η Nanbin Road είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε και να περάσετε χρόνο.

Αρχαία πόλη Ciqikou

Το Ciqikou είναι μια ιστορική αρχαία πόλη και ένας δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν να δουν την αρχαιότητα στο Chongqing. Αυτή η πόλη φημίζεται για τα στενά δρομάκια και την παραδοσιακή κινέζικη αρχιτεκτονική της. Υπάρχουν πολλά καταστήματα εδώ που πωλούν είδη όπως τοπικά χειροτεχνήματα, αντίκες, τσάι και μπαχαρικά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές και να χαλαρώσετε σε παραδοσιακά κινέζικα τεϊοποτεία εδώ. Η Αρχαία πόλη Ciqikou είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια ιστορική εμπειρία αγορών.

Οδός Wansheng

Η Wansheng Road είναι η διασταύρωση αθλημάτων και αγορών στο Chongqing. Αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος από καταστήματα αθλητικών ειδών, αλυσίδες καφέ και εστιατόρια. Υπάρχουν επίσης πολλά γυμναστήρια και στούντιο γιόγκα σε αυτήν την περιοχή. Το Wansheng Road είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να αγοράσουν αθλητικό εξοπλισμό ή προϊόντα που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Υπάρχουν επίσης πολλές δημοφιλείς αγορές στο Chongqing. Αυτές οι αγορές είναι μέρη όπου οι ντόπιοι μπορούν να ψωνίσουν για φρέσκα προϊόντα, ποικιλία φαγητών και φθηνά ψώνια. Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς αγορές στο Chongqing:

Χονδρική Αγορά Jiulongpo Zengjiayan

Αυτή η αγορά είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές χονδρικής στο Chongqing. Εδώ, μπορείτε να βρείτε προϊόντα χονδρικής όπως διάφορα ρούχα, παπούτσια, είδη οικιακής χρήσης και τρόφιμα. Η αγορά είναι ένα μέρος όπου οι ντόπιοι μπορούν να αγοράσουν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα. Μπορείτε επίσης να κάνετε παζάρια σε αυτή την αγορά.

Αγορά λαχανικών και θαλασσινών Baigongyan

Η Baigongyan Market είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αγορές στο Chongqing για φρέσκα λαχανικά και θαλασσινά. Εδώ μπορείτε να βρείτε καλής ποιότητας και φρέσκα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Στην αγορά υπάρχουν και πάγκοι με φαγητό όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές.

Εμπορική περιοχή/αγορά Λόγοι προτίμησης Jiefangbei Pedestrian Street Καταστήματα υψηλής ποιότητας, διεθνείς επωνυμίες, εμπορικά κέντρα Hongya Cave Ιστορικά κτίρια, χειροτεχνίες, αναμνηστικά Nanbin Road Σύγχρονες μπουτίκ, θέα στο ποτάμι Ciqikou Ancient City Κινέζικη ιστορία, χειροτεχνίες, αντίκες, παραδοσιακές λιχουδιές Wansheng Road προϊόντα, αλυσίδες καφέ, γυμναστήρια

Αυτές οι εμπορικές περιοχές και οι αγορές στο Chongqing διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις των ντόπιων. Οι ντόπιοι μπορούν να βρουν ποιοτικά προϊόντα και να διαπραγματευτούν όπως θέλουν όταν ψωνίζουν σε αυτές τις περιοχές. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικές γεύσεις σε εστιατόρια και καφέ σε αυτές τις περιοχές.

Η συμβουλή μου σε όσους θέλουν να ψωνίσουν στο Chongqing είναι να επισκεφτούν αυτές τις εμπορικές περιοχές και τις αγορές. Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε την τοπική κουλτούρα, να καλύψετε τις διάφορες ανάγκες σας και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών.

Ταξιδιωτικός οδηγός στο Chongqing Προτείνεται από τους ντόπιους, πιο δημοφιλή εστιατόρια και εστιατόρια που προτείνουν οι ντόπιοι, τουριστικά σημεία που προτείνουν οι ντόπιοι, μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στο Chongqing, χώροι νυχτερινής διασκέδασης στο Chongqing που προτείνουν οι ντόπιοι και εκδηλώσεις, τα περισσότερα από το κοινό προτιμώμενες εμπορικές περιοχές και αγορές στο Chongqing

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *